Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Innokarol

Oldalak: [1]
1
TVC Javítás / Re:TVC hiba
« Dátum: 2016. December 13. - 15:07:06 »
A hajszárító is bejön, de akkor jobb betenni valami dobozba amiben bent marad a meleg levegő. Pl lefeded egy fadobozzal és aláküldöd a meleg levegőt. Nem baj ha kiszökik valamennyi, előbb-utóbb átmelegszik és lágyabb lesz. Hogy ez mennyi idő... hát azzal próbálkozni kell. Aztán gyorsan ki a doboz alól és rá a lesúlyozott falapot. Remélem sikerül....

2
TVC Javítás / Re:TVC hiba
« Dátum: 2016. December 6. - 18:39:03 »
Köszönet. Nekem jól el "bújt" a panelon meg elég kőkorszaki a kapcsoló :)

3
TVC Javítás / TVC hiba
« Dátum: 2016. November 30. - 19:05:37 »
Üdv.. Jópár TVC-t javítottam már. Most belefutottam egy olyan hibába, hogy bekapcsoláskor csak fekete kép van. A C+4-eknél ez jellegzetes hiba (vagy proc, vagy egy másik IC) de ugye a C+4 :). Szóval lövésem sincs. Ha lenne ötlet maxi megköszönném. Van működő gépem, de nem szívesen cserélgetném vaktában az alkatrészeket.

 Sok TVC alsó műagyag háza deformálódott. Én úgy oldottam meg, hogy hőbefúvóval óvatosan megmelegítettem. Kicsit babra mindenhol, de megoldható. Aztán sürge sík placcra vele és rá egy falapot némi súllyal. A falap a külső oldalra kerüljön. Tuti lett eddig mind.

Na meg valaki árulja el hol az a RESET gomb, mert szerintem sehol......

Oldalak: [1]