Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - zspzs

Oldalak: [1]
1
TVC Javítás / Re:TVC ROM Cartridge probléma
« Dátum: 2016. Június 27. - 23:34:04 »
Időközben megtaláltam a problémát. EPROM írási hiba volt. Fura jelenség, de sikerült orvosolni. Most már minden program működik rendesen. Köszönöm a válaszokat és a segítséget mindenkinek.

2
TVC Javítás / Re:TVC ROM Cartridge probléma
« Dátum: 2016. Június 15. - 11:15:31 »
Köszönöm az ötletet. Megnézem majd, bár bízom benne, hogy a ROM mentések jók, és nem kell bennük módosítani. Ha a fejléc rossz (nem sikerült jól a kiolvasás), akkor a programban is lehet hiba, azt pedig nem fogom tudni kijavítani.

3
TVC Javítás / TVC ROM Cartridge probléma
« Dátum: 2016. Június 14. - 23:29:14 »
Sziasztok!
Megépítettem a tvc.homeserver.hu oldalon bemutatott egyszerűsített ROM kártyát. Deszkamodell, de működik. A baj csak az, hogy kizárólag a "Space Invaders ROM mentés (#49201)" nevű játékkal. Ha bármelyik másik, az oldalon található játékot töltöm az EPROM-ba, akkor nem a program indul, hanem a TVC Basic, mint egy normál bekapcsolásnál. Próbáltam összehasonlítani a ROM mentéseket, de persze semmire sem jutottam. Az első néhány byte mindig egyforma, mint ha egy fejléc lenne, de többet nem tudtam meg.
Próbálkozott már valaki ROM kártya utánépítéssel? Ha igen, sikerült használni az oldalon található ROM mentéseket?
Bármilyen segítséget előre is köszönök!

Oldalak: [1]