Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - pinkarga

Oldalak: [1]
1
;D ;D ;D

2
Programajánló / MINDEN PÉNTEK DÉLUTÁN 18:00-tól TVC klubb a csokiban!!!!
« Dátum: 2013. Október 4. - 22:08:29 »
Sziasztok!

Az összejövetel minden hét péntek délután 18:00-21:30-ig lehetséges a Csokonai Művelődési központban (Mexikóiról a 25-ös bússzal az Eötvös utca 74 megállóig, a cím: Budapest, Eötvös utca 64). Remélem, hogy sokan tudtok/akartok élni a lehetőséggel, amely egyébkén teljesen ingyenes. Amit felajánlottak:
  • fűtött hely,
  • asztalok, székek, büfé,
  • áram, világítás,
  • ingyenes wifi internet.
Ami plussz infó, s ha ez összejönne, az NAGYON-NAGYON király volna:
Ha elegen összejövünk, akkor újra megrendezésre kerűl egy már-már feledésbe merülő rendezvény, a bit-let karácsony!!! Ennél jobb hír azt hiszem nem is lehetne!!! Akkor jövő hét pénteken, s minden pénteken gyertek, mennyen a TVC!!!!!

3
TVC Fórum / Re:SDINTERFACE
« Dátum: 2013. Szeptember 9. - 17:58:53 »
Köszönöm a választ, amint hazaérek, kipróbálom, hátha műxik, s megírom, mire jutottam...
 :)

4
TVC Fórum / SDINTERFACE
« Dátum: 2013. Szeptember 8. - 12:03:23 »
Az a lámának tűnő (?) kérdésem lenne, hogy valahogy elindítható az SDINTERFACE kártyán az UPM-et?

5
Programajánló / Re:TVC találkozó valahol...
« Dátum: 2013. Szeptember 7. - 09:46:46 »
Net van a CSOKIban, ha az megfelel helyszínnek,
akkor egy alkalmas szombati vagy vasárnapi
napra megszervezem a találkozót, s remélem,
hogy ez egy kicsit nagyobb aktivitás, s egy
hagyomány kerekedik, hogy legalább évi egyszer
összeülünk. Egy jó közösségért bármit megtennék...

6
Programajánló / Re:TVC találkozó valahol...
« Dátum: 2013. Szeptember 5. - 20:24:19 »
No jó... Látom, semmi moccanás (retrohw-t kivéve), még egy kövér NEMre se futotta a téma a többiektől, így akkor most FELADTAM!!!
Tényleg ennyire érdektelen egy találkozó, vagy egy olyan projekt, amiben nem csak egy ember csinál valamit, hanem többen? Tényleg a fórumba való írogatáson kívűl másra nem érdemes ez a gép a rajongói számára? De ha ez tényleg így van, akkor legalább valakiben mért nincs annyi, hogy szólna "Te h***e ne pattogj már, úgyse mozdítom a kisujjamat sem!", vagy ha nem így van, akkor valaki avasson már be, hogy mit kéne másként? Csak jelzem, hogy az Amiga tábor igen aktív, így elég jól fejlődnek az Amigás programok és hardverek (csak magyar viszonylatot nézek), a Spectrum közösség is úgyszint, ott is meg lehet nézni az eredményt, vagy a C64-es, PLUSZ/4-es közösségeket is.
  Nehogy félre értsetek, nem vagyok megsértve, csak a facebook-on is vissza lehet keresni, hogy mind a tervezett TVC hardver fejlesztéseimben elakadtam, kérdeztem, s ott is felvetettem, hogy dobjuk szét (pl. hardver és szoftver tekintetében), de ott is ezen bejegyzéseim siket fülekre találtattak, ami nekem nem baj, hisz apránként, s lassan ugyan, de haladok velük, (majd ha meglesz, közzéteszem) de szerintem ez így nem közösségi szellem, hogy van pár ember, ők külön-külön erőlködnek, építenek, fejlesztenek valamit, a közösség többi tagja csak "az unalmas percekben írogatunk valamit, pötyögünk az emuban, meg kérdezgetünk" jutnak el, mert erre tökéletes lett volna a tvc.hu levlista, meg a facebook csoport. De ha már vannak köztünk olyan emberek, akik terveznek és építenek TVC-s cuccokat (pl. sdinterface, ami fantasztikus, s földig hajlás az alkotója elött), létrehoznak (nem kis gyűjtő- és egyéb munkák árán) egy TVC-s oldalt és üzemeltetik, akik létrehozták ezt a fórumot és üzemeltetik... Legalább legyen értelme mindezen emberek erőfeszítésének, s legyünk közösség!! Azért erőlködök egy TVC-s találkozón (egyenlőre), hogy legalább évi egyszer találkozzunk, beszélgessünk, nézzük meg egymás gépeit, érezzük jól magunkat, s szülessenek újabb ötletek, újabb projektek, újabb kapcsolatok és a már kész projektek testközelből szemlélhetőek, kipróbálhatóak legyenek, s egy kicsit kavarodjon fel ez az állóvíz a TVC körül, érjük utól, vagy érjünk a többi közösség nyomába...

7
Programajánló / TVC találkozó valahol...
« Dátum: 2013. Szeptember 1. - 12:03:11 »
Sziasztok!

Már nagyon el kéne egy TVC találkozó, melyre több jó helyszín és alkalom is ígérkezne. Nos, így kapásból:
 -pl. Function2013, jöhetnénk többen is TVC-vel, egy közös asztal köré,
 -pl. lehetne Békáson, a műv.házban (tudom vállalni, hogy a feltételeket megérdeklődöm, s ha nagy a részvételi szándék, meg is szervezem a találkozót kis segítséggel), vagy a CSOKI-ban (Csokonai Művelődési Központ).
Valami hétvégi napon. Mit szóltok hozzá? Én nagyon örülnék neki, ha összejönne, mivel annyi minden lóg a levegőben...

Oldalak: [1]