Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Győző

Oldalak: [1]
1
TVC Javítás / TVC csatlakozósor takarólemez
« Dátum: 2018. Június 14. - 19:18:35 »
Sziasztok!

Lenne valakinek a témabeli tárgya feleslegben? Sajnos az én gépem a takarólemez nélkül került hozzám.

Az is megfelelne, ha kaphatnék egy beméretezett rajzot (lemezvastagság is) és akkor legyártanám, esetleg legyártatnám (akkor jutna másnak is).

Segítetek? Előre is köszi szépen!

2
TVC Javítás / TVC billentyűzet és joystick
« Dátum: 2018. Június 10. - 11:01:16 »
Valószínű hozzám került az ország legjobban lestrapált TVC-je. :) A kosz alatt működő gépet reméltem. Sajnos ahogyan a billentyűzetet szétszedtem kiderült, hogy az érintkező membránok 2 helyen is el vannak szakadva. Lehet ilyen membránokat szerezni? :)
A másik, hogy a joystick hasonló membránokat használ a 4 irányra, csak kisebbeket. Valójában 4 irányhoz 8 membránnak van kialakítva hely a nyákon. Az én gépemben csak 4 membránt találok. Ez általános, nem tettek beléjük többet vagy csak az enyémből tűntek el az évek alatt?

3
TVC Fejlesztések / Tápegység csatlakozó
« Dátum: 2018. Június 6. - 13:02:53 »
Sziasztok!
Vásároltam egy TVC-t, utoljára középiskolás koromban ültem előtte. Jó rég volt! :).  Sajnos Nincsen hozzá tápegység. Nem baj - gondoltam -, egy PC-s ATX táp is megteszi, ott is van +12 V, -12 V, +5 V, azonban a 10 pólusú csatlakozónak nem tudom mi a neve és hol lehet beszerezni. Remélem szabványos! Segítsetek légyszi! Előre is köszi!

Oldalak: [1]