Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - eszabados

Oldalak: [1]
1
Általános csevegő / TVC jelképes összegért eladó Szegeden
« Dátum: 2019. Április 16. - 15:20:52 »
Sziasztok!

TVC jelképes összegért eladó Szegeden. Tápegység van hozzá. Felújításra szorul, kondenzátorok tönkrementek (bekapcsolható állapotban lett eltéve). Sajnos nincs időm vele foglalkozni, ha érdekel, küldj üzenetet.


2
TVC Emulátorok / javatvc
« Dátum: 2013. Július 29. - 22:55:55 »
Sziasztok,

Elkezdtem alakítgatni a Hoffer Gábor javatvc forráskódját. Implementáltam egy hiányzó z80 utasítást, javítottam a képernyő és a billentyűzet kezelésen. Csináltam egy kezdetleges memória mentés/töltés funkciót is. A funkciókat menübe raktam.

Egyelőre berakom ide, elég kicsi, remélem nem gond. Ha valakit érdekelnek a változtatások, a bitbucketen elérhetővé teszem.
3
TVC Javítás / Havazás a képernyőn, mitől lehet?
« Dátum: 2013. Július 15. - 19:21:22 »
Sziasztok,

a TVC olyan tüneteket produkál, hogy bekapcsolás után idővel színes pöttyökkel írja tele a képernyőt (valami zaj szűrődik be a video ramba?). Egy CLS parancs hatására törlődik az egész. Találkozott valaki ezzel, mi lehet az oka? Kondenzátorok cseréje lehet esetleg megoldás?

Oldalak: [1]