Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Antiemes

Oldalak: [1]
1
TVC Programozás / Monitor
« Dátum: 2013. szeptember 25. - 19:18:40 »
Udvozletem!

A Ludanyi-fele konyvben van egy monitor. Esetleg nincs meg valakinek?

2
TVC Programozás / Raszter effekt, raszter demo
« Dátum: 2013. szeptember 24. - 23:32:35 »
Udvozletem!

Egy masik topikban volt szo egy bizonyos raszter demorol, es raszter effektrol. A demo hozzaferheto valahol?

Sajnos nem tudom, hogy mit jelent a raszter effekt. De alkottam rola egy naiv hipotezist. A CRTC-nek van egy kurzor intterruptja, ami barmelyik sorra es azon belul a karakterekre programozhato. Ha elhalad ott a letapogatas, akkor kuld egy interruptot. Jol sejtem, hogy meg lehet csinalni azt, hogy minden sornal atallitom a kovetkezo sorra es igy mondjuk akar soronkent mas palettat hasznalok? Ezt jelenti a raszter effekt?

Antiemes

3
TVC Javítás / Kazetta betoltes
« Dátum: 2013. szeptember 17. - 23:55:42 »
Udvozletem!

A cas2wav programmal probaltam kazettara konvertalni programokat, de sajnos keves sikerrel. Betolteskor mindig a system error 231 hiba fogad, ami a dokumentacio szerint "belso hiba". Van valakinek tippje, hogy hol keressem a hibat? Az emu is ugyanezt a hibat irja...

Gergo

4
TVC Fejlesztések / Kulso billentyuzet
« Dátum: 2013. szeptember 17. - 22:31:12 »
Udvozletem!

Szerintetek lehetseges a gep megbontasa nelkul kulso billentyuzetet illeszteni a TVC-hez? Megneztem nagyjabol, hogy milyen a hardver es szerintem valoszinuleg az egyeduli modszer az, ha a megfelelo idopontban az adatsint a billentyuzet buszmeghajtojaval parhuzamosan, csak erosebb kimenettel "felulirjuk". Csak nem tudom, hogy ez mennyire viseli meg a buszmeghajtot, vagy egyaltalan lehetseges-e.

Antiemes

Oldalak: [1]